Pon – Pet: 7:00 – 15:00

O nas

ZGODOVINA PODJETJA

Ponosni smo na svojo zgodovino in dosedanje delo. Že od leta 1992 nabiramo izkušnje, stremimo k napredku in ponujamo tehnično dovršene in kakovostne storitve.

NAŠI PROGRAMI

Ukvarjamo se s prodajo ESD opreme, sistemov, merilnih instrumentov in materialov priznanega nemškega proizvajalce Wolfgang Warmbier. Na ESD področju naše partnerje podpiramo tudi z inženiringom in svetovanjem, ter izvedbo celostnih projektov za obvladovanje elektrostatike pri rokovanju z elektrostatično občutljivimi komponentami.

Program, s katerim se ukvarjamo in že več kot 30 let nabiramo izkušnje, je tehnološka čistoča komponent. Na tem področju pripravljamo celovite rešitve, opravljamo analize čistoče izdelkov po standardu VDA19 za potrebe sestave sistemov čiščenja  in svetujemo partnerjem pri iskanju najprimernejše rešitve za implementacijo v njihovo proizvodnjo.

Prav tako je sestavni del našega programa laserska tehnika, kjer sodelujemo s podjetjem Z-LASER GmbH in merilna oprema za gradbeno industrijo proizvajalcev Spectra Precision in NEDO. Tudi na tem področju stremimo k temu, da bi našim partnerjem bili najboljša podpora pri izbiri prave opreme za njihove potrebe.

NAŠA MISIJA

Smo zastopniki za prodajo ESD opreme, opreme in sistemov za ionizacijo in zagotavljanje tehnološke čistoče KIST+ESCHERICH, in laserske tehnike Z-LASER za Slovenijo, Srbijo, Hrvaško, Severno Makedonijo in v Bosno in Hercegovino. Vsi naši kupci izhajajo iz omenjenih trgov. Fokusiramo se predvsem na B2B model, prodajo industrijskim kupcem in stremimo k ponujanju celostnih rešitev.

 Med večje in stalne poslovne partnerje našega podjetja spadajo velika mednarodna podjetja, kot so:

  • Contintental,
  • Brose,
  • Mahle, 
  • Hella 
  • BSH,
  • Gentherm, 
ŠIRJENJE POSLOVANJA

Obiščite nas v Šampetru v Savinjski dolini. Z veseljem vam bomo svetovali in vam pomagali najti rešitev po vaši meri.

REFERENCE