Prexiso X2

Majhen, priročen in enostaven za uporabo


 

 

Niste profesionalec, pa vendar želite meritve izvajati s pomočjo ročnega laserskega razdaljemera? Prexiso X2 je pravi razdaljemer za vas.

 

Z osnovnimi funckijami kot so seštevanje in odštevanje razdalj, merjenje površin in volumnov je razdaljemer za vsak dom! 

 

Poenostavite si življenje s pomočjo razdaljemera Prexiso X2. Enostavna uporaba, sodobna oblika, velika natančnost meritev in ugodna cena vas bosta prepričala v nakup razdaljemera.


   

 

Velika uporabnost

 

Zaradi mnogih zelo uporabnih funkcij kot so seštevanje in odštevanje razdalj, izračun površin in volumnov, merjenje najkrajše in najdaljše razdalje, merjenje s pomočjo Pitagora funkcije, zaporedne meritve ipd, je Prexiso X2 popoln instrument kadar potrebujete enostaven razdaljemer za natančne meritve.

 

Ergonomska oblika

 

Zahvaljujoč njegovi ergonomski in kompaktni obliki z mehko gumijasto oblogo je Prexisom primeren tudi za nevsakdanje, zahtevnejše pogoje dela.

 

Enostavna uporaba

 

Delo s Prexisom X2 je zelo preprosto. Instrument oddaja jasno viden laserski žarek, s katerim dosežete tudi najbolj nedostopna mesta. Samo vključite laser, žarek usmerite v tarčo in pritisnete tipko. Meritev je opravljena v sekundi, pri tem ne potrebujete nobenega pomočnika. Delo opravite popolnoma sami.

 

Merjenje razdalj s funkcijo Pitagora

 

Z dvema meritvama razdalje lahko posredno izmerite horizontalne ali celo vertikalne dimenzije objekta. Pri tem je pomembno, da opravite drugo meritev pod pravim kotom do objekta. 

 

Natančen

 

Z natančnostjo 2 mm in dosegom 30m je Prexiso popolno orodje tudi za izvajanje zahtevnejših meritev.  

 

Prikazane podrobnosti meritev

 

Podatki so prikazani na velikem, dobro vidnem zaslonu. 

 

Paket vsebuje:

- instrument

- torbica

- baterija 2x AAA

- navodila za uporabo


Tehnični podatki:

Prexiso X2

Natančnost

±2 mm

Merilni doseg

0.10 do 30 m

 Proženje meritev z zakasnitvijo

 

Prikaz rezultatov

0.000 m

Baterije

2x AAA 1.5 V 

Odpornost na prah in vodo

IP 54

Dimenzije (mm)

129 x 69 x 40

Teža z baterijami

110 g  povezava na spletno stran Prexiso

 

 

Nazaj     Domov