Prexiso P80

Funkcionalen in cenovno ugoden


 

 

Z merjenjem razdalj do 80 m in natančnostjo 1,5mm je ročni laserski razdaljemer Prexiso P80 idelano orodje, ko zahtevate natančne meritve in enostavno uporabo.

 

Izmerite razdalje, povšine in volumne z enostavnim pritiskom na gumb, brez dodatne pomoči. Prexiso P80 je pravi razdaljemer za vas! Nabit z mnogimi uporabnimi funckijami bo vaše popolno orodje za natančno in hitro merjenje razdalj.

 

Poenostavite si življenje s pomočjo razdaljemera Prexiso P80. Enostavna uporaba, sodobna oblika, velika natančnost meritev in ugodna cena vas bosta prepričala v nakup razdaljemera.


   

 

Natančen

 

Z natančnostjo 1,5 mm in dosegom 80m je popolno orodje tudi za izvajanje zahtevnejših meritev.

 

Velika uporabnost

 

Zaradi mnogih zelo uporabnih funkcij kot so seštevanje in odštevanje razdalj, izračun površin in volumnov, merjenje s pomočjo Pitagora funkcije, zaporedne meritve ipd, je Prexiso P80 popoln instrument kadar potrebujete enostaven razdaljemer za natančne meritve.

 

Ergonomska oblika

 

Zahvaljujoč njegovi ergonomski in kompaktni obliki z mehko gumijasto oblogo je primeren tudi za nevsakdanje, zahtevnejše pogoje dela.

 

Multifunkcijski nastavek

 

Za natančno merjenje iz kotov, robov in vogalov je opremljen s pregibnim nastavkom, katerega lego instrument sam prepozna in ustrezno nastavi izhodišče za meritev razdalje.

 

Shranjevanje izmerjenih vrednosti

 

Prexiso P80 shrani zadnjih 10 meritev, ki in jih lahko kasneje uporabite za nadaljnje izračune, kar še olajša njegovo uporabo, saj si izmerjenih vrednosti ni potrebno prepisovati.

 

Enostavna uporaba

 

Delo s Prexisom P80 je zelo preprosto. Instrument oddaja jasno viden laserski žarek, s katerim dosežete tudi najbolj nedostopna mesta. Samo vključite laser, žarek usmerite v tarčo in pritisnete tipko. Meritev je opravljena v sekundi, pri tem ne potrebujete nobenega pomočnika. Delo opravite popolnoma sami.

 

Merjenje razdalj s funkcijo Pitagora

 

Iz treh dolžin Prexiso P80 izračuna željeno razdaljo. Pri tem je potrebno, da opravite drugo meritev pod pravim kotom do objekta. Pri merjenju si lahko učinkovito pomagate z vgrajenima funkcijama »minimum« in »maksimum«.

 

Velik pregleden zaslon

 

Izmerjeni podatki so prikazani na velikem, dobro vidnem, tri-vstičnem zaslonu, ki je odlično berljiv tudi v mraku.

 

Paket vsebuje:

- instrument

- torbica

- baterija 2x AAA

- navodila za uporabo


Tehnični podatki:

Prexiso P80

Natančnost

±1,5 mm

Merilni doseg

0.10 do 80 m

Prikaz rezultatov

0.000 m

Priklic zadnjih vrednosti

10 

Baterije

2x AAA 1.5 V 

Odpornost na prah in vodo

IP 54

Dimenzije (mm)

117 x 57 x 32

Teža z baterijami

105 g 

Samodejni izklop 

po 180 sekundah  povezava na spletno stran Prexiso

 

 

Nazaj     Domov